Flash design

Creatieve Flash websites en animations

Flash is uitermate geschikt voor het ontwikkelen van bewegende grafische toepassingen van hoge kwaliteit voor het internet. Door vrijwel iedere browser ondersteund, maakt dit Flash tot een perfecte toepassings mogelijkheid als onderdeel van een website. Volgens recent onderzoek is Flash op 98% van de computers geïnstalleerd.

Flash design omvat bij mij o.a. de volgende diensten:

  • Flash website design
  • Flash animations
  • Flash intro design
  • Flash slideshow
  • Flash banner design

Flash website design

Flash website design met de juiste balansMet Flash is het mogelijk om van websites visuele spektakelstukken te maken. Hierbij kunt u kiezen uit een volledig in Flash ontwikkelde website of een met flash onderdelen 'aangeklede' website. Het is echter de kunst om hierin niet te overdrijven.
Interactie kan mooi zijn maar ook snel te druk worden. Webdesign met ondersteuning van Flash luistert daarom bijzonder nauw. Webdeisgner 4U zorgt ervoor dat de balans wordt bewaakt en dat er een goede afstemming zal zijn tussen tekst en beeld! Met Flash komt uw website meer tot leven en kunt u zich eenvoudiger onderscheiden van andere websites.

Flash animations

Flash animations kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo zijn zij bijvoorbeeld uitermate geschikt om iets over uw producten of diensten te vertellen. Als u een idee heeft kan ik dit omzetten naar een effectieve en dynamische Flash animatie.

Flash intro design

Een Flash intro is een originele manier om uw bezoekers op een grafisch aantrekkelijke en dynamische manier kennis te laten maken met uw bedrijf of diensten.

De Flash intro's die ik ontwerp sluiten naadloos aan bij de grafische vormgeving van uw website.
Naast het gebruik van een preloader voorzien ik een Flash intro ook altijd van de mogelijkheid om de intro over te slaan.
Met het oog op usability is dit voor terugkerende bezoekers wat mij betreft een must.

Flash slideshow

Flash slideshow designVia een Flash slideshow of photo gallerie heeft u de mogelijkheid om een reeks foto's als een diashow in elkaar over te laten vloeien. Bij dit overvloeien kan van verschillende overgangseffecten gebruik worden gemaakt. Door de Flash slideshow daarnaast te voorzien van navigatie mogelijkheden kan de bezoeker van uw website op een gebruiksvriendelijke wijze door uw producten bladeren. Ook hier wordt de grafische vormgeving van deze Flash slideshow uiteraard helemaal afgestemd op het ontwerp van uw website.

Flash banner design

Bij bFlash banners wordt door mij de juiste mix van beeld en boodschap haarscherp neergezet. Door de gewenste bezoeker middels de Flash banner nieuwschierig te maken bezoekt deze uw landingspagina of website. Ik ontwikkel banners in alle soorten en maten met of zonder interactiviteit. Van los staande banners tot banners die naadloos aansluiten bij uw banner-campagne. Of het nu gaat om één Flash banner of een Flash bannerset. Webdesigner 4U maakt banners van professionele uitstraling en kwaliteit.

Meer informatie over Flash design?

Voor meer informatie of vragen mb.t. flash ontwerpen kun u mij bellen op: 0180 - 84 85 88.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.