Freelance webdesigner

Wat is een webdesigner?

Een webdesigner is iemand die de vormgeving van websites ontwerpt. Voordat ik als webdesigner echter aan het grafisch ontwerp van uw website begint zal ik eerst onderzoek doen naar het doel dat u met uw website voor ogen heeft.
In nauw overleg met u zal dit doel samen met de informatiebehoefte van uw klanten in kaart worden gebracht.

Het doel zal in de meeste gevallen het nemen van een concrete actie door de website bezoeker zijn.
Het website design wordt door een goede webdesigner geoptimaliseerd om de website bezoeker te stimuleren tot het nemen van deze specifieke actie.

Webdesigner van websites met de juiste uitstralingEen website design met de juiste uitstraling

Door uw website volgens de richtlijnen van Google en het W3C te ontwikkelen zorgt u voor een goede vindbaarheid van uw website (SEO-webdesign). Dit betekend dat u veel bezoekers op uw website kunt verwachten.
Deze “potentiële” klanten zullen echter pas klanten worden op het moment dat zij snel kunnen vinden wat zij zoeken en vertrouwen hebben in de professionaliteit van uw bedrijf.
Als professioneel freelance webdesigner hecht ik daarom veel waarde aan een gebruiksvriendelijk website design waarbinnen begrippen als ‘betrouwbaarheid’, ‘service’ en ‘kwaliteit’ bevestigd worden.

Webdesigners en website usability

Sommige webdesigners zijn van mening dat website usability is gericht op het uitkleden van een website tot er alleen maar kale tekst overblijft. Een moderne website moet er echter ook goed uitzien. De grafische vormgeving bepaald namelijk in sterke mate de door de gebruiker beleefde kwaliteit van een website. Een website moet dus niet alleen een genot zijn om te gebruiken maar ook een genot om naar te kijken.

Ik ben een webdesigner met ruime ervaring in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites.
Bij het ontwerpen van een website design staan voor voor mij de gebruiker en het resultaat centraal.
Wanneer deze gebruiker zijn of haar doelen effectief, efficiënt en naar tevredenheid behaalt is een website design voor mij als webdesigners pas geslaagd.

Contact met freelance webdesigner Gerard Barten?

Wilt u een professionele website laten bouwen of wilt u graag meer weten over mijn andere webdesign diensten waarmee ik u als SEO deskundig webdesigner van dienst kan zijn? Kijk dan rustig rond op deze website. Mocht u na het surfen door mijn site, nog vragen of opmerkingen hebben, dan zie ik die graag tegemoet.

Neem hiervoor contact met mij op: bel 0180- 84 85 88 of maak gebruik van mijn contactformulier