PSD only webdesign

PSD only webdesign voor internet bureau's

PSD only voor internet bureausU weet donders goed hoe u een website moet bouwen. U heeft immers een eigen internet bureau en de beste website ontwikkelaars in dienst die heel goed weten hoe zij een website moeten maken. Als deze webdesigners ook nog verstand hebben van SEO dan zullen de websites die zij maken hoog in Google scoren.

Om van de vele bezoekers op deze websites klanten te maken moet het website design echter wel de juiste uitstraling hebben. Hiervoor kunt u gebruik maken van mijn dienst PSD only webdesign.

Wat is PSD only webdesign?

Bij PSD only webdesign verzorg ik voor u alleen het grafisch ontwerp van uw website. Dit grafisch ontwerp wordt aangeleverd in een zeer overzichtelijk PSD-bestand dat netjes is ingedeeld in mappen waarbij deze mappen en alle layers zijn voorzien van een logisch naamgeving. De opbouw van een button die wel uit 7 layers kan bestand staat in dit geval in een submapje met de naam button. Door deze opbouw heeft u alle vrijheid om het ontwerp in de toekomst zelf uit te breiden of aan te passen.

Online volgen van de voortgang van het webdesign.

Tijdens het webdesign doe ik u een tijdelijk URL toekomen waar ik regelmatig screenprintjes van de voortgang zal plaatsen.

U kunt uw eventuele op- en aanmerkingen daarna per e-mail of telefonisch doorgeven. Stap voor stap kunt u zo de voortgang van het grafisch ontwerp van uw website online volgen.

Nadat het webdesign door u is goedgekeurd zal ik het PSD-bestand opschonen en de overbodige layers verwijderen.

Het opgeschoonde overzichtelijke PSD-bestand zorgt ervoor dat u het grafisch ontwerp sneller kunt omzetten naar een werkende website.

Geen internet bureau?

Heeft u geen internetbureau maar maakt u wel gebruik van een programmeur waar u zeer over bent te spreken?

Of wellicht weet u zelf heel goed hoe u een website moet bouwen maar bent u grafisch net iets minder onderlegd.

Ook dan kan ik u met PSD only webdesign van dienst zijn.

Meer informatie over PSD only webdesign?

Neem gewoon even contact met mij op: bel 0180 - 84 85 88 of maak gebruik van het contactformulier.