Webontwerp

Wat is webontwerp of website ontwerp

Onder webontwerp of website ontwerp wordt verstaan het ontwerpen van webpagina's of websites, bedoeld voor plaatsing op het internet of een intranet. Het ontwerpen van een website omvat een aantal activiteiten, waaronder het webdesign waarmee uw website visueel aantrekkelijk wordt vormgegeven. Naast het webdesign waarbij begrippen als ‘betrouwbaarheid’, ‘service’ en ‘kwaliteit’ bevestigd moeten worden speelt de programmeur een grote rol. Hij of zij vertaalt de vormgeving naar HTML-code en gebruikt daarbij de nodige additionele programmeertalen als DHTML, Javascript, PHP, Ajax, jQuery ASP en Perl.

Webontwerp & SEO

SEO deskundig webontwikkelaarVoor ik aan het web ontwerp van uw website begin start ik al met SEO (zoekmachine optimalisatie).

Uw website kent twee bezoekers: De 'mens' die via een zoekmachine of link op uw website belandt en de 'crawler' of 'spider', een programma van een zoekmachine die uw website bezoekt en uw pagina's doorloopt om deze te kunnen indexeren in de zoekmachines. Voor beide bezoekers geldt dat uw website moet voldoen aan bepaalde voorwaarden, de verzamelnaam voor dit alles noemen we SEO.

Ik werk volgens de Google's richtlijnen voor webmasters waardoor uw website beter leesbaar is voor de diverse zoekmachines waaronder Google en gegarandeerd vindbaar is op het World Wide Web.

Waarom zou u webdesigner 4U uw webontwerp laten maken?

 

  • Webdesigner 4U is een webontwerp bureau webdesigner sinds 1998 en heeft al honderden websites ontworpen.
  • Uw web ontwerp straalt als wij uw website ontwerpen een zekere klasse uit en weet door functionaliteit en vormgeving de aandacht te verkrijgen en vast te houden.
  • Webdesigner 4U is een SEO (Zoekmachine optimalisatie) deskundig web ontwerp bureau gecertificeerd door SEOGuru.
  • Ik ontwerp uw website volgens de richtlijnen van Google en het W3C (World Wide Web Consortium).
  • Uw website krijgt een gebruikersvriendelijk website design waarbinnen begrippen als ‘betrouwbaarheid’, ‘service’ en ‘kwaliteit’ bevestigd worden.
  • Bij het ontwerpen van een website staat voor mij de gebruiker centraal. U bent er dus zeker van dat u een op resultaat gerichte website laat maken.

Web ontwerp voorbeelden

De hieronder getoonde bedrijven hebben hun website laten ontwerpen door Webdesigner 4U.

 

Webontwerp Rotterdam Website ontwerp Webontwerp bureau Webontwerper Webontwerper Rotterdam Webontwerp Barendrecht Webontwerpen Rotterdam Webontwerp

Meer webontwerp voorbeelden: Webontwerp en design portfolio

Contact met een webontwerp bureau Webdesigner 4U

Heeft u vragen over webontwerp of webdesign? Bel mij gewoon even op: 0180 - 84 85 88.

Ik sta u graag geheel vrijblijvend te woord om uw vragen m.b.t. web ontwerp te beantwoorden.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.