Website laten ontwerpen

Een professionele website laten ontwerpen.

Onder website-ontwerp of webdesign wordt verstaan het ontwerpen van webpagina's of websites, bedoeld voor plaatsing op het WWW of een intranet.

Het ontwerpen van een website omvat een aantal activiteiten, waaronder het visueel aantrekkelijk vormgeven van de pagina's, vaak met behulp van grafische elementen zoals een logo, foto's en typografische elementen. Nadat het grafisch ontwerp door u is goedgekeurd gaat de programmeur aan de slag. Deze vertaalt het website ontwerp naar HTML-code en maakt daarbij gebruikt van de nodige additionele programmeertalen als DHTML, Javascript, jQuery, PHP, en Ajax.

Gebruiksvriendelijk website ontwerp

Website ontwerpAls u een eigen website wilt laten ontwerpen bent u bij Webdesigner 4U aan het goede adres. Webdesigner 4U ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven. Bij het ontwerp- en ontwikkeltraject van uw website wordt rekening gehouden met tal van richtlijnen en theorieën.
Gebruiksgemak speelt hierbij een zeer grote rol. Het gebruiksgemak wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder een logische vlakverdeling, typografische consistentie, structurering van navigatie, en de functies van kleuren en beelden.

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website met de juiste professionele uitstraling die uw doelstellingen op het internet realiseert.

Cross-browser compatible website laten ontwerpen

Wij ontwerpen uw website zodat de HTML en CSS code voldoet aan, en is gevalideerd volgens de W3-standaarden.

Een door ons gebouwde website werkt cross-browser compatible in de zes hedendaagse 'standaard' browsers:

 

Een cross browser compatible website laten ontwerpen?

 

  • Microsoft Internet Explorer;
  • Mozilla Firefox;
  • Apple Safari;
  • Google Chrome;
  • Opera;
  • Netscape

Zoekmachine vriendelijk website ontwerp

Als professionele website ontwerper voor het MKB ontwerpen ik een website middels de nieuwste technieken en programeertalen. Hierbij is de combinatie HTML en CSS met PHP op basis van een MySQL database verreweg de meest gebruikte.

Door gebruik te maken van deze technieken en mij bij het onterpen van uw website te houden aande officele richtlijnen van het W3C (World Wide Web Consortium) en Google, zorg ik ervoor dat uw website uitstekend geschikt is voor zoekmachines.

Uw website laten ontwerpen door Webdesigner 4U betekent dat u kiest voor een goede vindbaarheid van uw website.

Enkele website ontwerp voorbeelden

 

Website laten ontwerpen Website laten ontwerpen met CMS Website ontwerp Website laten ontwerpen Website ontwerper Rotterdam Website ontwerp en bouw Website laten ontwerpen Website laten ontwerpen

 

Meer website ontwerp voorbeelden: Webdesign portfolio

Meer informatie over Website ontwerp?

Neem gewoon even contact met mij op: bel 0180 84 85 88 of maak gebruik van mijn contactformulier.

We gaan graag nader in op uw specifieke vragen over het laten maken van een website.