Website redesign

Redesign van uw website gericht op resultaat

Indien u al in het bezit bent van een eigen website, maar deze niet de gewenste uitstraling heeft dan is een 'website redesign' een goede optie. Voorafgaande aan het redesign van uw website zal ik echter eerst onderzoek doen naar het doel dat u met uw website voor ogen heeft. In nauw overleg met u zal dit doel samen met de informatiebehoefte van uw klanten in kaart worden gebracht. Onderzoek heeft uitgewezen dat “de klant” (zowel zakelijk als particulier) sterk behoefte heeft aan bevestiging van begrippen als ‘betrouwbaarheid’, ‘kwaliteit’ en ‘service’. Om uw doelgroep duidelijk te maken dat juist ú de geschikte partner voor hen bent is een professioneel website design hiervoor van groot belang.

De klant staat bij het redesign van uw website centraal

Bij webdesign en website redesign stel ik altijd uw klant centraal. Webdesign technieken, programmatuur etc. zijn hieraan allen ondergeschikt (dat deze perfect dienen te zijn is voor mij als vanzelfsprekend). Nadat ik in nauw overleg met u de informatiebehoefte van uw doelgroep en klanten hebben vastgesteld, begin ik met het redesign van uw website.

Dit redesign gaat in nauw overleg met u. Via een een tijdelijke URL presenteer ik u regelmatig de gemaakte ontwerpen van de website en pas ik deze aan de hand van uw wensen aan.

Redesign met of zonder website ontwikkeling?

Wanneer het design van de website geheel naar uw tevredenheid is kan ik dit website redesign voor u ombouwen naar een werkende website. Wilt u alleen het grafisch ontwerp van uw website door mij laten verzorgen en het bouwen van de website liever door uw huidige internet bureau laten? Ook dat is mogelijk, ik zorg er dan voor dat het grafisch ontwerp wordt aangeleverd in een zeer overzichtelijk PSD-bestand dat netjes is ingedeeld in mappen en layers met een logisch naamgeving.

Meer informatie hierover kunt u vinden bij het onderdeel PSD only webdesign.

Enkele website redesign voorbeelden

 

Website redesign Website design bureau Website design en website laten bouwen Website design Cyberouders Website designer Website design Website design Rotterdam Website design en ontwikkeling

Meer website redesign voorbeelden: Website design portfolio

Meer informatie over website redesign?

Neem voor meer informatie gewoon even contact met mij op: bel 0180 - 84 85 88 of maak gebruik van het
contactformulier.