Werkwijze webdesign en website bouw

Een op resultaat gerichte werkwijze

Bij het maken van een website hanteer ik een gestructureerde en inzichtelijke werkwijze. Door een gefaseerde aanpak en heldere communicatie tijdens het productieproces garanderen ik een succesvolle samenwerking en een optimaal resultaat. Webdesigner 4U doorloopt hiervoor samen met u een vijftal fasen.

1. Bepalen strategie

Bepalen website strategieSamen met Webdesigner 4U worden de doelstelling(en), verschillende doelgroepen en de diensten en producten van de website in kaart gebracht en vastgesteld. Met de diensten en producten wordt middels een zoekwoord en concurrentie analyse al met SEO (zoekmachine optimalisatie) begonnen. Vervolgens wordt de uitkomst van deze zoekwoord analyse vertaalt in een website structuur en worden de benodigde website functionaliteiten vastgesteld.

2. Webdesign

WebdesignOp basis van de doelstelling(en) en website structuur ontwerpt Webdesigner 4U een concept website design dat op een speciaal afgeschermd deel van het internet zal worden geplaatst. U krijgt van ons dan de URL waarmee u de website die in ontwikkeling is kunt benaderen. In overleg met u wordt dit concept aangepast totdat u er volledig tevreden mee bent.

3. Website bouw

Website bouwOp basis van het goedgekeurde design, het structuurschema en de gewenste functionaliteiten wordt de website vervolgens gebouwd. Indien hiervoor bij het vaststellen van de strategie voor is gekozen zal de website worden gekoppeld aan een Content Management Systeem waarna u de website eenvoudig zelf kunt onderhouden.

4. De implementatie

ImplementatieNadat de website is gebouwd en uitgebreid is getest wordt deze live gezet. Indien u heeft gekozen voor het gebruik van een Content Management Systeem kunt u uw website hierna zelf aanpassen. U kunt het beheer van uw website echter ook volledig uit handen geven en gebruik maken van ons onderhoudscontract.

5. Optimalisatie

Website optimalisatieOok nadat de website live staat, kunnen wij u helpen meer resultaat uit uw website te halen. Dit doen wij o.a. door het evalueren van de resultaten en het verbeteren van de website n.a.v. de analyse van website rapporten.
Voor de belangrijkste zoekwoorden kunnen wij voor u op resultaat gerichte landingspagina's ontwerpen waardoor de vindbaarheid binnen de natuurlijke zoekresultaten van Google sterk zal verbeteren.

Webdesign en website bouw voorbeelden

De hieronder getoonde bedrijven hebben al kennis gemaakt met mijn gestructureerde en inzichtelijke werkwijze.

 

Website bouwer Website laten bouwen met CMS Website bouw Website laten bouwen Website bouwen Rotterdam Website ontwikkeling en bouw Website design en bouw Website bouwen Rotterdam

Meer webdesign en website bouw voorbeelden: Webontwerp en design portfolio

Vragen over de werkwijze van Webdesigner 4U?

Heeft u vragen over mijn werkwijze? Bel mij gewoon even op: 0180 - 84 85 88.

Ik sta u graag geheel vrijblijvend te woord om uw vragen m.b.t. webdesign en website bouw te beantwoorden.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.